Viser av varer
Salg
499,- 299,-
Modellnummer: 200.01B.705
Merke: HILDESTAD COPENHAGEN
Herlig mykt babysengetøy laget av steinvasket, musselinvevet organisk bomull. Musselinvevet bomull har en lett, bølgete struktur som gjør det mykt og behagelig å sove i. Dynetrekket lukkes med knytebånd, putetrekket har konvoluttlukking. Sengesettet er sydd med franske sømmer, noe som gjør sømmene sterkere og samtidig gir et eksklusivt preg. Leveres i en matchende stoffpose som er perfekt til å oppbevare småting i. Materiale 100% organisk bomull, GOTS sertifisert Mål Putetrekk 40x45 cm / Dynetrekk 70x100 cm Vaskeanvisning Finvask 40 grader Vaskes på vrangen Vask med lignende farger Unngå bruk av tørketrommel Unngå stryking Bruk vaskemiddel uten bleking Sertifisering Dette produktet er sertifisert i henhold til Global Organic Textile Standard (GOTS).
Kjøp
999,-
Modellnummer: 100.01Q.742
Merke: HILDESTAD COPENHAGEN
PLAYbag fra Hildestad Copenhagen kombinerer oppbevaring og lek. Perfekt til å pakke sammen, oppbevare og organisere alt mulig. Gjør det enkelt å transportere leker rundt i huset eller å ta med seg når du skal på besøk. Det enkle nordiske designet gjør denne lekematten/oppbevaringsposen veldig interiørvennlig, så hvorfor ikke bruke den i stuen med barnas favorittleker? Gir barna en myk og behagelig lekematte, definerer lekeområdet og gjør det enkelt å rydde opp. Materiale Stoff: 100% organisk bomullkanvas Fyll: 100% polyester Skinn: vegetabilsk innfarget og fritt for krom. Mål Diameter 100 cm Vaskeanvisning Finvask 40 grader Vaskes med lignende farger Unngå bruk av tørketrommel Unngå stryking Bruk vaskemiddel uten bleking Sertifisering Dette produktet er sertifisert i henhold til Øko-Tex Standard 100, klasse 1. Produktet er produsert på en fabrikk som er SA8000 sertifisert. Advarsel Dette produktet er ikke et leketøy. Barn under 3 år skal ikke etterlates på teppet uten oppsyn av en voksen.
Kjøp
1.099,-
Modellnummer: 100.02.742
Merke: HILDESTAD COPENHAGEN
Sleep Tight er et kombinert babynest og sengekant. Babynestet gir en trygg og koselig soveplass for babyen din fra ca. 6 måneders alder. Når barnet har vokst ut av babynestet kan kanten enkelt zippes av og brukes videre som sengekant, og fortsette å tilby en koselig og beskyttet soveplass i barnets egen seng. Materiale Stoff: 100% organisk bomullskanvas Fyll: 100% polyester Skinn: Ekte, vegetabilsk innfarget og fritt for krom. Mål Innvendig: 30x70 cm / Utvendig: 40x80 cm Vaskeanvisning Finvask 30 grader Vask med lignende farger Unngå bruk av tørketrommel Unngå stryking Bruk vaskemiddel uten bleking Sertifisering Dette produktet er sertifisert i henhold til Øko-Tex Standard 100, klasse 1. Produktet er produsert på en fabrikk som er SA8000 sertifisert. Advarsel Babynestet er ikke beregnet til å bære babyen rundt i.
Kjøp
Salg
159,- 95,-
Modellnummer: 300.02.147
Merke: HILDESTAD COPENHAGEN
Vaskehansker i myk organisk bomull som er behagelig for babyens sensitive hud. Et sett består av to vaskehansker. Det anbefales å vaske produktet før bruk for å få en mykere og mer vaflete struktur. Krymper opptil 10% etter vask, men ekspanderer til orginal størrelse i vann. Materiale 100% organisk bomull, GOTS sertifisert Mål 15 x 22 cm Vaskeanvisning Maskinvask 40 grader Vask med lignende farger Unngå bruk av tørketrommel Unngå stryking Bruk vaskemiddel uten bleking Sertifisering Dette produktet er sertifisert i henhold til Global Organic Textile Standard (GOTS).
Kjøp