Viser av varer
LOULLOU - RANGLE ELLIPSE
289,-
Merke: LOULLOU
Søt rangle i tre fra Loullou. Ranglen er designet for å forbedre babyens motoriske egenskaper og øye-hånd koordinasjonen. Designet gjør den enkel for babyen å holde for å leke, lære og høre på den myke lyden av raslende tre. Materiale Tre Mål 14x7x1,2 cm Vaskeanvisning Rengjøres forsiktig med en fuktig klut. Sertifisering CE-merket Tre fra FSC-sertifisert produsent i Europa.
Kjøp
LOULLOU - BABY CLOUD ROSE
219,-
Merke: LOULLOU
Heng Baby Cloud i babygymmen la den stimulere babyen med lyder, berøring og visuelle inntrykk. De myke og naturlige materialene gir varme til små babyhender og kuleformen fremmer motorikken. Materiale 100% lammeull, metallbjelle, lærtråd for oppheng. Mål Ø: 5 cm Vaskeanvisning Rengjøres forsiktig med en fuktig klut. Sertifisering CE-merket
Kjøp
LOULLOU - BABY DOT ROSE
199,-
Merke: LOULLOU
Heng Baby Dot i babygymmen la den stimulere babyen med berøring og visuelle inntrykk. De myke og naturlige materialene gir varme til små babyhender og kuleformen fremmer motorikken. Materiale 100% lammeull, tre, lærtråd for oppheng. Vaskeanvisning Rengjøres forsiktig med en fuktig klut. Sertifisering CE-merket Tre fra FSC-sertifisert produsent i Europa.
Kjøp
LOULLOU - KLESSTATIV NATURE
1.199,-
Merke: LOULLOU
Nydelig klesstativ i tre fra Loullou! Stilrent og enkelt, perfekt til å holde klærne oganisert og samtidig vises fint frem. Fine avrundede kanter og naturlig materiale skaper en behagelig og elegant atmosfære i rommet. Passer til barneklær opp til størrelse 6 år. Materiale Bøkefiner Mål H: 100 cm, B: 98 cm, D: 55 cm Montering Leveres flatpakket. Plasser stangen mellom de to rammene - sørg for at hullene peker ned. Bruk de to kilene for å holde babygymmen sammen. Gi kilene et dunk for å passe på at de sitter godt. Sertifisering Treverket kommer fra FSC-sertifisert produsent i Europa.
Kjøp