Viser av varer
219,-
Merke: LOULLOU
Søt biteleke i tre fra Loullou. Perfekt for såre gommer ved tannfrembrudd. Kan henges babygym og birdra til utvikling av koordinasjon gjennom naturlig lek. Materiale Tre Vaskeanvisning Rengjøres forsiktig med en fuktig klut. Sertifisering CE-merket Tre fra FSC-sertifisert produsent i Europa.
Kjøp
289,-
Merke: LOULLOU
Søt rangle i tre fra Loullou. Ranglen er designet for å forbedre babyens motoriske egenskaper og øye-hånd koordinasjonen. Designet gjør den enkel for babyen å holde for å leke, lære og høre på den myke lyden av raslende tre. Materiale Tre Mål 14x7x1,2 cm Vaskeanvisning Rengjøres forsiktig med en fuktig klut. Sertifisering CE-merket Tre fra FSC-sertifisert produsent i Europa.
Kjøp
219,-
Merke: LOULLOU
Heng Baby Cloud i babygymmen la den stimulere babyen med lyder, berøring og visuelle inntrykk. De myke og naturlige materialene gir varme til små babyhender og kuleformen fremmer motorikken. Materiale 100% lammeull, metallbjelle, lærtråd for oppheng. Mål Ø: 5 cm Vaskeanvisning Rengjøres forsiktig med en fuktig klut. Sertifisering CE-merket
Kjøp
199,-
Merke: LOULLOU
Heng Baby Dot i babygymmen la den stimulere babyen med berøring og visuelle inntrykk. De myke og naturlige materialene gir varme til små babyhender og kuleformen fremmer motorikken. Materiale 100% lammeull, tre, lærtråd for oppheng. Vaskeanvisning Rengjøres forsiktig med en fuktig klut. Sertifisering CE-merket Tre fra FSC-sertifisert produsent i Europa.
Kjøp
1.199,-
Merke: LOULLOU
Nydelig klesstativ i tre fra Loullou! Stilrent og enkelt, perfekt til å holde klærne oganisert og samtidig vises fint frem. Fine avrundede kanter og naturlig materiale skaper en behagelig og elegant atmosfære i rommet. Passer til barneklær opp til størrelse 6 år. Materiale Bøkefiner Mål H: 100 cm, B: 98 cm, D: 55 cm Montering Leveres flatpakket. Plasser stangen mellom de to rammene - sørg for at hullene peker ned. Bruk de to kilene for å holde babygymmen sammen. Gi kilene et dunk for å passe på at de sitter godt. Sertifisering Treverket kommer fra FSC-sertifisert produsent i Europa.
Kjøp