Viser av varer
NSLEEP - KAPOK JUNIORDYNE 100X140
949,-
Merke: NSLEEP
Den orginale kapok juniordynen fra nsleep er designet, utviklet og testet i Danmark. Dynen er ventilerende og virker svettetransporterende, men holder samtidig barnet ditt varmt. Det gir god komfort og bedre søvn, noe som er essensielt for ditt barns helse. Kapok bidrar til et sunt og allergifritt sovemiljø da det ikke tar opp fukt slik at husstøvmidd, bakterier og sopp ikke kan leve i materialet. Trekket et laget av spesialvevd, støvmiddtett økologisk bomull. Lett å vedlikeholde - dynen krever kun en runde i tørketrommelen ved behov for å fjerne støvmidd og bakterier, som utelukkende kan befinne seg på utsiden av trekket. Det brukes ingen kjemiske stoffer i produksjonen av kapokfibrene, og det er dermed et helt rent naturprodukt. Godt for deg og barnet ditt, og godt for miljøet. Mål 100x140 cm Materiale Trekk: Økologisk bomull Fyll: Økologisk kapokfiber Vaskeanvisning Det anbefales å ha dynen i tørketromlen ved minimum 55 grader i 20-30 min en gang i måneden eller ved behov. Dette vil lufte de fine kapokfibrene og rense dynen for støvmid, bakterier og allergener som kan være utenpå trekket, husstøvmidd og bakterier kan ikke leve i kapok. Det er ikke nødvendig å vaske dynen da det er vist seg at en runde i tørketrommelen er vel så effektivt. Dersom du ønsker å vaske dynen anbefales det å vaske på 40 grader for å spare energi og miljø, men den kan vaskes på 60 grader. Ved tørking, ta dynen ut av tørketrommelen hver halvtime og bank hver enkelt kassett grundig, så kapoken blir jevnt fordelt i kamrene og du får skilt kapokfibrene fra hverandre. Bruk evt noen tennisballer for å holde fyllet i bevegelse.
Kjøp
NSLEEP - KAPOK BABYPUTE 40X45
329,-
Merke: NSLEEP
Den orginale kapok babyputen fra nsleep er designet, utviklet og testet i Danmark. Som et ventilerende materiale som består av 80% luft, reflekterer kapokken hodets varme på en behagelig og naturlig måde, så barnet ditt verken kommer til å svette eller fryse. Det gir god komfort og bedre søvn, noe som er essensielt for ditt barns helse. Kapok bidrar til et sunt og allergifritt sovemiljø da det ikke tar opp fukt slik at husstøvmidd, bakterier og sopp ikke kan leve i materialet. Trekket et laget av spesialvevd, støvmiddtett økologisk bomull. Lett å vedlikeholde - puten krever kun en runde i tørketrommelen ved behov for å fjerne støvmidd og bakterier, som utelukkende kan befinne seg på utsiden av trekket. Det brukes ingen kjemiske stoffer i produksjonen av kapokfibrene, og det er dermed et helt rent naturprodukt. Godt for deg og barnet ditt, og godt for miljøet. NB. Størrelsen på puten passer kun til danske babysengesett, i norske størrelser passer denne til juniorsengesett. Mål 40x45 cm Materiale Trekk: Økologisk bomull Fyll: Økologisk kapokfiber Vaskeanvisning Det anbefales å ha puten i tørketromlen ved minimum 55 grader i 20-30 min en gang i måneden eller ved behov. Dette vil lufte de fine kapokfibrene og rense puten for støvmidd, bakterier og allergener som kan være utenpå trekket, husstøvmidd og bakterier kan ikke leve i kapok. Det er ikke nødvendig å vaske puten da det er vist seg at en runde i tørketrommelen er vel så effektivt. Dersom du ønsker å vaske puten anbefales det å vaske på 40 grader for å spare energi og miljø, men den kan vaskes på 60 grader. Ved tørking, ta puten ut av tørketrommelen hver halvtime og bank hver enkelt grundig, så kapoken blir jevnt fordelt og du får skilt kapokfibrene fra hverandre. Bruk evt noen tennisballer for å holde fyllet i bevegelse.
Kjøp
NSLEEP - KAPOK OVERMADRASS 60X120
549,-
Merke: NSLEEP
Kapok overmadrass fra danske Nsleep. Overmadrassen er ventilerende og virker svettetransporterende, så ditt barn alltid har det behagelig og tørt. Dette gir en roligere søvn, noe som er bra for barnets helse. Kapok trekker ikke fuktighet, noe som gjør at støvmidd, bakterier og sopp ikke kan leve i det. Det gjør også at svette passerer gjennom kapokken, som forblir tørr og ventilerende.
Kjøp
NSLEEP - KAPOK AMMEPUTE
749,-
Merke: NSLEEP
Den myke og allergivennlige kapok ammeputen fra nsleep er helt fri for kjemiske stoffer. Kapokkens isolerende egenskaper vil sørge for at barnet alltid har det behagelig varm. Trekket er avtagbart, vaskbart og sydd i dobbelstrikket jersey med en blanding av økologisk bomull, tencel og kapok som gir en myk og behagelig overflate som er svettetransporterende. Lett å vedlikeholde - puten krever kun en runde i tørketrommelen ved behov for å fjerne støvmidd og bakterier, som utelukkende kan befinne seg på utsiden av trekket. Det brukes ingen kjemiske stoffer i produksjonen av kapokfibrene, og det er dermed et helt rent naturprodukt. Godt for deg og barnet ditt, og godt for miljøet. Mål 52x86 cm Materiale Trekk: 55% økologisk bomull, 40% tencel, 5% kapok Fyll: Økologisk kapokfiber Vaskeanvisning Det anbefales å ha ammeputen i tørketrommelen ved minimum 55 grader i 20-30 min en gang i måneden eller ved behov. Dette vil lufte de fine kapokfibrene og rense puten for støvmidd, bakterier og allergener som kan være utenpå trekket, husstøvmidd og bakterier kan ikke leve i kapok. Det er ikke nødvendig å vaske puten da det er vist seg at en runde i tørketrommelen er vel så effektivt. Ved vask tas trekket av og vaskes på 40 grader, trekkes anbefales ikke å ta i tørketrommel. Innerputen har også glidelås, ta kapokken ut av trekkes før det vaskes. Fyll puten med kapokken igjen når trekket er tørt, og gi evt innerputen en ekstra runde i tørketrommelen med kapokken i for å fluffe den opp. Sertifisering GOTS-sertifisert Tencelfibrene er utvunnet fra FSC-sertifiserte trær, uten bruk av kjemiske stoffer eller forurensende spillvann i produksjonen.
Kjøp
NSLEEP - KAPOK BABYDYNE 70X100
699,-
Merke: NSLEEP
Den orginale kapok babydynen fra nsleep er designet, utviklet og testet i Danmark. Dynen er ventilerende og virker svettetransporterende, men holder samtidig barnet ditt varmt. Det gir god komfort og bedre søvn, noe som er essensielt for ditt barns helse. Kapok bidrar til et sunt og allergifritt sovemiljø da det ikke tar opp fukt slik at husstøvmidd, bakterier og sopp ikke kan leve i materialet. Trekket et laget av spesialvevd, støvmiddtett økologisk bomull. Lett å vedlikeholde - dynen krever kun en runde i tørketrommelen ved behov for å fjerne støvmidd og bakterier, som utelukkende kan befinne seg på utsiden av trekket. Det brukes ingen kjemiske stoffer i produksjonen av kapokfibrene, og det er dermed et helt rent naturprodukt. Godt for deg og barnet ditt, og godt for miljøet. Mål 70x100 cm Materiale Trekk: Økologisk bomull Fyll: Økologisk kapokfiber Vaskeanvisning Det anbefales å ha dynen i tørketromlen ved minimum 55 grader i 20-30 min en gang i måneden eller ved behov. Dette vil lufte de fine kapokfibrene og rense dynen for støvmid, bakterier og allergener som kan være utenpå trekket, husstøvmidd og bakterier kan ikke leve i kapok. Det er ikke nødvendig å vaske dynen da det er vist seg at en runde i tørketrommelen er vel så effektivt. Dersom du ønsker å vaske dynen anbefales det å vaske på 40 grader for å spare energi og miljø, men den kan vaskes på 60 grader. Ved tørking, ta dynen ut av tørketrommelen hver halvtime og bank hver enkelt kassett grundig, så kapoken blir jevnt fordelt i kamrene og du får skilt kapokfibrene fra hverandre. Bruk evt noen tennisballer for å holde fyllet i bevegelse.
Kjøp
NSLEEP - MADRASSBESKYTTER 90X200
329,-
Merke: NSLEEP
Madrassbeskytter fra nsleep som er vanntett, pustende og allergivennlig. Mål 90x200 cm Materiale Overflate i myk bomull, underside i membran Vaskeanvisning Tåler maskinvask opp til 90 grader, tørker raskt.
Kjøp